2018. május 16., szerda

Smink | Rosegold, korall, mi ez?


Már megint egy olyan korszakomat élem, ahol a rúzsokon kívül másnak nem jut hely. Komolyan még abba is belegondoltam, hogy biztos megakarom én venni magamnak a Naked Heat-et? Amennyit sminkelek azt is kibírom, ha nincs meg? (megjegyzem csendben, végül a kicsi mellett döntöttem, részletesebben erről egy későbbi posztban). Mindenesetre mostanában elég sokszor megakadt a kezem ebben a Wet'N'Wild palettában, és ha már így megbotlottam benne, akkor elővettem.
Szívesen elővettem belőle a három legvilágosabb színt, és ez a fura rosegold hatású valami többször is felkerült a szemhéjamra. Nem igazán tudom eldönteni ez milyen szín, mert amerre mozdulok, annyi félének látom. Még azt sem tudtam eldönteni, hogy jól áll-e vagy sem, de szívesen hordom, mert különleges és egymagában is nagyon mutatós. Elsatírozni azzal a púderrel szoktam, amit épp az arcomra is felviszek, és nagyon, de nagyon megvagyok elégedve a festék tartósságával és intenzitásával is. Ráadásul mostanában a NYX Glitter Primer helyettesíti a rendes szemhéjalapot nálam, úgyhogy ez még tesz rá egy lapáttal.4 megjegyzés:

 1. Nagyon jól áll ez az árnyalat! :)

  VálaszTörlés
 2. Csinos smink. És szép a paletta színvilága. Nekem különösen tetszik, hogy ilyen sokféle. Ez a szín pedig hihetetlenül jól áll. A sötét hajadhozeg különösen jól.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, örülök, hogy tetszik.<3

   Törlés