2018. március 14., szerda

SMINK | Színházi ötperces


Sziasztok! Mint már korábban megbeszéltem veletek, mostantól ha van időm és fényem, akkor szeretném a napi sminkemet is megmutatni nektek, függetlenül attól, hogy népszerű kategória vagy sem. Ezennel kezdeményezem is a kampányt, hogy jöjjenek vissza a napi sminkes posztok a blogokra. :) Ennek a sminknek az apropója az volt, hogy sógornőmmel és unokaöcséimmel színházba mentünk, ahol egy jótékonysági táncdalfesztivál keretein belül láthattunk tehetséges gyerkőcöket. A gyűjtés egy most alakult táncegyesület számára volt, hogy a gyerekek jelmezeket/fellépő ruhákat tudjanak venni, a belépő önkéntes adomány volt. A gyűjtésben más egyesületek és művészi iskolák csoportjai is besegítettek. A gyerekek egytől egyig ügyesek voltak, örülök, hogy hozzá tudtam tenni kicsit a további fejlődéshez és lehetőségekhez.


Maga a szemsmink egy nagyon egyszerű, grafit füstös nem épp remekmű, hiszen ez az esemény elég hirtelen ötlet volt. Az elkészítése pofon egyszerű: átmeneti szín a mélyítővonalba, a mozgó szemhéjra grafit szürke szemfesték, az egész jól elsatírozva, majd tusvonal és spirál. Ez az egyik legegyszerűbb módja az alkalmi, vagy akár hétköznapi füstös smink elkészítésének. Bár tényleg ecc-pecc kész, elég mutatós.8 megjegyzés:

 1. Örülök a sminkes posztoknak :)

  VálaszTörlés
 2. Szép vagy mint mindig. :) örülök ennek a posztnak, szóval legyen még. Egyébként szép gesztusnak tartom a jótékonysági esteket is. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, örülök, hogy tetszik. <3 Igen, jótékonykodni jó. :)

   Törlés
 3. Hú, nagyon jól megy a színeidhez ez a szemsmink! :) Én örülök a több sminkes tartalomnak, de igazából annak örülök leginkább, ha az általam követett blogger arról ír/videózik, amiről ő leginkább szeretne :D Annyira érződik néha, amikor sokan érezhetően kényszerítik magukat olyan témaválasztással, ami igazából nem érdekli őket, csak látják, arra megy a legtöbb nézettség... Nem követlek annyira nagyon régóta, de üdítő, hogy nálad nincs ilyen èrzése az embernek :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon jó érzés ezt olvasni, örülök, hogy itt vagy. :)<3

   Törlés
 4. Szuper kedvezményezés! Mindig is szerettem a sminkes posztokat. Nagyon jól áll Neked! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! :)
   Ekkora "kampány" mellett lehet nem sokat érek el vele, pedig amúgy jó lenne.:)

   Törlés