2018. január 10., szerda

Egy valóra vált álom 2. | UD Naked Smoky + sminkek


Sziasztok! Már meséltem nektek korábban nem egyszer erről a palettáról is, hogy pontosan mi köt hozzá, és miért szeretném megvenni. Jelentem, minden, amit mondtam úgy lett. A legkedvesebb palettám lett, nincs benne olyan szín, amit ne tudnék használni, jól áll mind egytől egyik, végtelen kombinációkat tartalmaz, és minőségre is pont olyan, amit vártam. A videót itt tekinthetitek meg. Szép lassan meg fog szűnni, hiszen a gyártását már megállították, és egyre nehezebb lesz beszerezni, de azért gondoltam a gondolataimat összefoglalom, hátha. Nagy tesztre ne számítsatok, csak a szerelemre és az ömlengésemre.


Valahogy, ha drága sminkekről van szó, akkor mindig lehurrogják az embert. "Ugyan már minek, ugyanúgy megunod, mint a többit, felesleges pénzköltés, máshol meg éheznek" (ha nem veszem meg valószínűleg többen jól laknak #irónia, de mivel jótékonykodni ugyanúgy szokásom, ezért bocs, ha galádul megengedek magamnak egy drága palettát). Viszont mivel a drága sminkeket legtöbbször olyanok hurrogják le, akik a saját hobbijukra és szenvedélyükre ugyanúgy rengeteget költenek, csak erre azért úgy nem figyel fel senki, ezért az ilyen kijelentéseken kár fent akadni, és csak emiatt tagadni meg magunktól valamit. Én nem is tagadtam meg, pedig azért voltak ellene, még olyanok is, akiknek amúgy szenvedélyük a sminkelés - de erről mindent elmondtam a fentebb említett videóban. Természetesen nem a véleményekről van szó, elfogadom, ha valakit nem mozgat meg ez a paletta, de lebeszélő kampányt indítani kár, hiszen mindenkinek más az igazi. 


Úgy alakult, hogy nem lesz rá pénzem, de végül az utolsó pillanatban összehoztam, és konkrétan szaladtam a Sephorába, hogy hátha még van belőle - ugyanis előzőleg én már voltam bent, hogy van-e, és már csak kettő volt belőle, szerencsére pár nap múlva még mindig megvolt mindkettő -, és úgy rontottam be, mint egy megvadult elefánt.

Miután megnyugodtam, hogy ok, itt vagyok, ha kell meg is verekedek ezért a palettáért, teljesen higgadtan odabuttogtam az Urbad Decay polchoz. Remegve megálltam előtte, és csak néztem. Odajött egy eladó:
 - Segíthetek?
 - Smoky palettát szeretnék.
 - Á nagyszerű! Esetleg van konkrét elképzelésed, miket szeretnél megnézni?
Majd óvodás módjára, remegve rámutattam a Naked Smoky-ra, és remegő hangon válaszoltam:
 - Konkrétan ezt szeretném.

Nagyon jót szórakozhatott rajtam a nőci. :D Amióta ennyire igyekszek minimalizálni a smink-költekezésemet, különösen jól esik valamit vásárolni, egy drága és különleges - főleg ennyire személyes üggyé vált - terméket kiválasztani és megvásárolni igazán különleges alkalommá vált. Már nem az van, mint régen, hogy térültem-fordultam és felvásároltam a DM-et, hanem tényleg, valahányszor megjutalmazom magamat egy sminkkel, az jó érzéssel tölt el, és utána boldogan használom.


Mivel nem tudtam rögtön befotózni, így 1-2 napig ott állt a zacskóban, és csak néha-néha óvatosan kinyitottam és megnéztem, ezért képzelhetitek, hogyan estem neki, miután elkészültek az első képek, és összefogdoshattam úgy istenigazán. Ilyenkor azért 1-2 nap is sok.

Konkrétan egy ünnepnek fogtam fel, amikor először sminkelhettem vele, és hát valóban ünnep volt, mivel születésnapra mentem. Sajnos annyira rosszak voltak a fények, mivel már este volt, hogy nem nagyon mutogattam az első vele készült sminkemet, csak egy instasztori erejéig, de nagyon tetszett. Egy klasszikus füstös sminket készítettem el, amit valójában ITT is láthattok, csak az ugye a W7 hasonmással készült.


Kívülről is csodálatos maga a paletta, semmit a dizájnról, szemmel látható, hogy tökéletes. A színek még kicsit kemények, de már így is egyre pigmentáltabbak, és a legtöbbet használt Black Market árnyalat egész jól meg is puhult. Porolást csak az Armor és a Thirteen produkál, illetve a Slanted-el érdemes óvatosabbnak lenni. A sokaknak csalódást okozó Smolder pedig nem annyira katasztrofálisan szürkül be, rajtam bár is egész lila marad. Kap egy taupe tónust, ez tény, de nem szeretem a durr bele lilákat, úgyhogy nekem megfelel.
Sminkek
Sajnos nem tudtam minden eddig vele készült sminket megörökíteni, mert nem mindig olyanok a fények, illetve legtöbbször csak mobillal van ezt lehetőségem megtenni, ami hát no hát no.


Taupka:
Mélyítővonal/átmeneti szín Combust
Satírozás Thirteen
Mozgó szemhéj Armor
Külső mélyítés/alsó pillatő Password
Szempillatő/smudged line Black Market
Könnycsatorna High


Natúr pornós smink
(fun fact: régen sokan utánoztam a pornószínésznők sminkjeit, komolyan, nagyon jó sminkjeik vannak):
Mélyítővonal/átmeneti szín Combust
Satírozás Thirteen
Mozgó szemhéj/alsó pillatő Radar
Szempillatő/smudged line Black Market
Könnycsatorna Dirtysweet


A szemkivilágítós aztamindenit:
Mélyítővonal/átmeneti szín Combust
Satírozás Thirteen
Mozgó szemhéj/alsó pillatő Password
Könnycsatorna High


Szilveszteri miezafotó:
Mélyítővonal/átmeneti szín Combust
Satírozás Thirteen
Plusz mélyítés és átmenet Password
Külső mélyítés/alsó pillatő Black Market
Középső rész Dagger
Belső rész Slanted
Könnycsatorna High

•••

Nektek mi az álompalettátok?

4 megjegyzés:

 1. Jaj olyan jól szórakoztam ezen a bejegyzéseden, főleg a képcímeken :D Na de hogy normális kommentet fűzzek az egészhez nem is tudom mi lenne az álompalettám. Csoda ez a naked smokey tényleg, én is a hidegebb színeket szeretem és azok állnak jól (szerintem) viszont én nem szeretem magamon ezeket a szürkés ezüstös árnyalatokat. Úgyhogy még keresem azt az álompalettát amire gyűjtögethetem azt a minimális ösztöndíjat amit kapok:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hehe, örülök, hogy tetszett! :)

   Ennyi lehetőség között szinte lehetetlen megtalálni az igazit. Ha Naked-ben gondolkodsz esetleg akkor a 2 meg 3 hideg paletták. :)

   Törlés
 2. Nekem a Jaclyn Hill palletta AZ álompalettám, az idei Black Fridayre (vagy más nagyobb akcióra) várok vele :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az is egy szép és jól kihasználható darab. :)

   Törlés