2017. március 5., vasárnap

VIDEÓ | Februári haul


Egyre-egyre közelebb érünk a tavaszhoz, amit én már nagyon várok. Látszik is szerintem a nyitó képen, hogy kissé izgatott vagyok, és nem ám csak a táska miatt! Imádom ezt az időszakot, úgyhogy gyorsan zárjuk is le a csúnya gonosz telet egy haul videóval, mielőtt lemaradunk a rügyező fákról!

4 megjegyzés:

 1. A Catricenek is van alapozóvilagosító cucca már. :)
  Amúgy nekem is az Alverde van meg, én nem tapasztaltam a termékek állagának megváltozását. :o
  Az alkohol lassan az Alverde termékek 'védjegye', ami nem túl érzékeny bőrbarát - hiába kapott Natrue pecsétkét, az ember azt hinné, hogy ami natúr az jó érzékeny bőrre. Szerencsére nekem nincs bajom ilyesmivel - a natúrkozmetikumok eddig több bajt okoztak, mint alkohol tartalmú termékek. :D

  VálaszTörlés
 2. Az elsődleges tesztek alapján nem igazán világosít az alapozókon, meg hát csak egy DM-ben lehet venni az egész városban, és oda is buszozni kell. Annyit nekem nem ér meg. :)
  Pont az alkohol miatt nem veszek szinte semmit sem az Alverdétől... ok, hogy olcsó és hatékony, de inkább legyenek drágábbak a termékek, de ne kelljen rettegésben élni tőlük. :)

  VálaszTörlés
 3. A kommentek fele kb. arról szólt a Krémmánia blogon, amikor ez a krém http://kremmania.hu/kremek/alverde-med-gyogyvizes-arckrem-irritalt-borre talán havi kedvenc lett, hogy vajon mi üthetett az Alverdébe, hogy egyszer kihagyta valamiből az alkoholt. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ááá azért nem. :D Van egy korrektorom tőlük, abban sincs. Tán... :D

   Törlés