2017. január 31., kedd

VIDEÓ | Januári haul


A videó kikerüléséhez viszonyítva ugyan késve, de elhoztam nektek a januári haul videót, amiben megfordul egy nagy csomó arcmaszk, a Sephora vásárlásom, amiről itt már olvashattatok, és még néhány apróság, ebben a hónapban nem vittem túlzásba a dolgot. Fogadjátok szeretettel. :)

3 megjegyzés:

 1. A Balea arcmaszkok közül nekem régen a holttengeri volt a kedvencem, csak szerencsétlen a kiszerelés, mert nekem egy tasak két és fél használatra volt elég, ha jól visszazártam, és nem száradt ki. :D

  A testápoló szuflé meg hatalmas kedvencem, engem a habosított TBS testvajakra emlékeztetnek - állagilag...Általában nyárra vagy átmeneti időszakra javasolnám mondjuk, nem télre, mert direkt könnyed, "enyhén hidratáló" termékről van szó, de a bőröm most pont olyan időszakát éli, hogy elég neki is ez a hab - én egy limitált kiadású Baleásat használok most. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is egy kettes pakkot négyszer tudok elhasználni. Én visszatekerem, begumizom, és még a frizsiderbe is beteszem. Szinte örökké jó marad. :D

   Tényleg jó ez a habos dolog, talán nyáron vissza is térek rá, mert most még kevés. Addig neked nincs ötleted, hogy mi lehet brutál hatékony? Én már tényleg bármit kipróbálnék. Kivéve TBS. Fogalmam sincs nálunk hol tudom beszerezni. :D

   Törlés
  2. Én mindig celluxot hívtam segítségül, de hűtőbe tenni nem mertem. :D

   Igazából én elkötelezett testvaj (és testápoló szuflé) rajongó vagyok, mert ezek viszonylag gyorsan szívódnak be, és a testvaj kimondottan jól hidratál. Szerintem érdemes kipróbálni, ha más nem egy olcsóbb verziót, hogy legalább az állagát megnézd - vagy tesztert, ha van. (Én most fedeztem fel, hogy néhány DM-ben vannak alverde teszterek is kitéve, arctisztítóknak, meg ilyesminek.)
   TBS-t én is mindig rendelek, sajnos a közelünkben nincs márkabolt - szerencsére vannak fővárosi rokonaink, így látogatásokkor márkaboltot is látogatok. De más márkáknak is van a kínálatában, a Yamuna testvajat próbáltam még, nagyon szeretem azt is (illetve az illatát annyira nem, de szintén rendeltem, szóval fel voltam rá készülve, nem tudom, nálatok ez elérhető márka?).
   Drogériások között meg az Alverde, Treacle moon, Ziaja valamint Dr. organic is kínál ilyesmi állagú termékeket. :D (Ezekről személyes tapasztalatom még nincs, de az első kettő nekem is listás. :D)
   Meg úgy tudom a dove is kijött eggyel, de bennük nem bízok...nekem szinte sose válnak be a termékeik.

   Törlés