2016. október 9., vasárnap

VIDEÓ | Szeptemberi haul


A mai videó egy haul videó lesz. Egész nyáron "koplaltam", így most az őszi újdonságokat bűntudat nélkül tettem magamévá, ebben a videóban is sok újdonsággal találkozhattok, persze vannak már régóta a polcokon lévő termékek is. A testápolást szerencsére nem kellett túlságosan túlzásba vinnem, így még több pénzem maradt sminkcuccokra! :)

4 megjegyzés:

 1. A maybelline palettára ráküldtem pesti rokonomat, de ott is teljesen le volt ramolva a polc - nálunk meg egyáltalán nem is volt...mondjuk én kineztem két Astor palettát is, és abból se volt sehol, szóval feltételezem teljes áron kell majd megvennem...mindet. xD
  Az essence ajakkrém is jól néz ki, én most a MUR, NYX illetve Sleek folyékony rúzsokra/ajakkrémekre pályázok...illetve egy Sleeket szereztem is már. Az essence-ben nem igazán bízok a legutóbbi folyékony rúzsuk óta, ami egy rosszabb, de intenzív szájfényre emlékeztetett. :/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én már úgy egyáltalán nem bízok az Essence-ben. :D A Sleek rúzs milyen?
   A Maybelline palettát gondold át nagyon! Jó paletta, de olyan furák a festékek.... Kell még idő megbarátkozni.

   Törlés
  2. A palettán gondolkodom még én is, de azért a Glamour 50%-kal akkor is megérte volna, ha nem tökéletes, teljes áron viszont nem vagyok benne biztos...(Itthon eléggé fel van árazva, talán 4600-ért láttam kitéve a "sima" verzióját...a Sleek palettáit 3200-ért adják a Mülleben, és eddig az az egyetlen paletta, ami bevált eddig, szóval nem hiszem, hogy az ár-minőség arány jól lett belőve a Maybelline-nél.)

   A folyékony rúzs egy sötét pirosas-bordós szín (mi más lenne :D), kézen kimondottan tartós, kézmosás után is ott maradt egy "paca" (beleivódott a bőrömbe), szájon még "élesben" nem volt, csak próba-felkenve, nekem tetszik, bár első körben meggyűlt a bajom a vonalon belül maradással illetve az egyenletes felvitellel ("sima" szájfény applikátora van, csak nem vagyok szájfényes, meg az ajakkarika útban van - viszonylag új, még a rúzsozás is problémás, szóval lehet csak az én ügyetlenségem miatt lett olyan, de majd kiderítem :D).

   Törlés
  3. Pigmentáltnak elég pigmentált, szóval abban versenyezhet a Slekk-el, viszont kissé krétásak a színek, nehéz őket satírozni. :)
   Egyre bizonytalanabb vagyok a Sleek rúzsokkal. Kinéztem az Old Hollywood árnyalatot, de annyira megosztó, azon az áron inkább veszek egy NYX rúzst, amit helyben is kipróbálhatok, így nem érhet túl nagy meglepetés. :)

   Törlés