2016. október 23., vasárnap

VIDEÓ | Smink | Vintage rose


A mai videóban egy kicsit hétköznapibb sminket láthattok, aminek a főszereplője az Essence Vintage Rose sminkpalettája. Tök jó kis színei vannak, hiszen ezek a piszkos lilás árnyalatok az év bármely szakaszában megállják a helyüket, nem csak kifejezetten téliek vagy nyáriak. Én őszintén szólva nem kimondottan kedvelem a lila sminkeket, mivel természetellenesek -biztos azért használok ennyi kéket :D-, de amikor előveszem mégis őket, akkor értetlenkedve állok a dolog előtt, hiszen annyira szépen tud mutatni bármilyen szemszínhez, bőrszínhez, csak úgy világítanak a szemek tőle.

Egyébként erről a palettáról már volt teszt a blogon, ezen a linken tudjátok elérni és elolvasni. Sminket azt még nem sikerült készítenem vele, de most már ezt is kipipálhatom. Egyébként amennyire biztosak a forrásaim, a kollekció, amihez ez a paletta is tartozik, akkora sikert ért el, hogy az állandó termékek polcán is meglehet majd találni. Szóval akinek nem jutott a limitált kollekcióból, azok se keseredjenek, hamarosan újra elérhetőek, vagy már kint is vannak a polcokon.

Egyébként nektek mi a véleményetek az ilyen beauty boxokról, amik több terméket is tartalmaznak? Kihasználhatónak tartjátok, utazásra alkalmasnak? Nagyon érdekelne a véleményetek ebben a témában. Én őszintén szólva még nem döntöttem el, hogy mi a véleményem. Néha tetszik, néha meg nem tudom elhinni, hogy mennyi pénzt kiadtam egy közönséges gyereksminkre. 
2 megjegyzés: