2016. október 18., kedd

Készüljünk a télre! | Ziaja kézkrémek


Most hogy jön a hideg idő, illett újra feltölteni a kézkrém szekciót. Van jól bevált termékem, viszont nap közben, főleg táskába dobni nem túl praktikus, hiszen nehezen szívódik be, így ilyenkor mindig veszek valami könnyedebb terméket, amit tudok a nap folyamán is zavartalanul használni. Az idén két Ziaja termékre esett a választásom, hiszen még sosem próbáltam a márkát, illetve ezeknek volt a legszebb összetevőjük.


A B5 vitaminos és proteines verziót vettem az asztalomra, kis karcsú, simán lehetne a táskába is dobni, de oda jobban szeretem a pattintós kiszereléseket, nap közben praktikusabbak.
A kecsketejes darab egyrészt a kecsketej miatt került a kosaramba, másrészt a nagyon táskabarát kiszerelése miatt. Teljes kiszerelésű termék ugyan, de semmivel sincs útban, hiszen teljesen lapos a doboza, és a kialakítása miatt könnyű lesz majd az utolsó cseppig kitakarítani.

Lényegében mindkettőre ugyanazt tudom mondani. Nincs hivalkodó illatuk, tehát a melletted ülő egyén nem fog leszédülni a székről. ha egy unalmas és szükséges percben használod bármelyiket. Vizesek, így hamar beszívódnak, és a legtöbb víz alapú termékkel ellentétben meglepően sokáig tart a hatásuk.

Röviden és tömören:
Imádom őket! Azt hiszem megtaláltam a tökéletes termékeket erre az időszakra, boldogan fogom használgatni őket napközben, bár estére azért vissza térek majd a jó öreg Pavloderm babakrémhez.

2 megjegyzés:

  1. Szia :) Én a Ziaja kakaóvajas kézkrémét használom, viszont az nem művel csodákat a kezeimmel. Az illata isteni, nem mondom, hogy rossz darab, de lehet adok egy esélyt ennek a kecsketejes változatnak. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nem hiszem, hogy sokkal többet tudna a kakaósnál, de mindenképp számolj be! :)

      Törlés