2015. február 24., kedd

Teszt | Sleek Storm paletta

Na, hát a szép kezdés érdekében szép dologról legyen szó. Ok, csak egy teszt, és már mindenki ismeri a terméket, de hát egyszerűen gyönyörű. Szemnek és léleknek (na meg egy esti sminknek) kényeztetés. Ő nem más, min a Sleek Storm palettája. Még januárban rendeltem együtt a Face form palettával (később róla is lesz pár szó). Azóta ha esti programom van, akkor ő az első, akit kiveszek a fiókomból.Kicsit bevallom féltem tőle, mert a már meglévő palettáim jók-jók, szívesen is nyúlok értük, de a sok szép szó, és meggyőző fotók után picit csalódtam bennük. Szerencsére Storm drága minden szempontból tökéletes.

A Sleek paletták csomagolását ismeritek. Gyönyörű, elegáns, és akármekkora tisztaságot is tartatok a sminkes fiókotokban, még az a kis szutyok is biztos rájuk fog ragadni. Erről szót se többet, mert még nekiállok _már megint_ megtakarítani őket.

Mint tudjuk a márka két dologban erős: fényes árnyalatok és matt fekete. Mattban sajnos nem olyan jók, de a fekete mindig hibátlan. Azt vettem észre, hogy sokkal puhább és könnyebben satírozható a Storm feketéje, mint mondjuk az Au Naturel vagy az OSS feketéje. A paletta leggyengébb pontja a matt sötétbarna, de egy ilyen is jól jöhet egy visszafogottabb sminkhez, ráadásul szemöldök színnek használom.
A többiről pedig... nézzétek meg a képet. Van kérdés?
Jam, és a tartósságért is jár egy puszi!

Felső sor színei balról jobbra:
Sand Strom (fényes)
Snow Storm (fényes)
Calm befor the Storm (matt)
Thunder Storm (fényes)
Perfect Storm (fényes)
Firestorm (fényes)

Alsó sor színei balról jobbra:
Dust storm (fényes)
Gathering storm (fényes)
Storm Cloud (szatén)
Electric storm (fényes)
Eye of the Storm (matt)
Blackout (matt)

Számomra ő a tökéletes estére. Ha szerettek kicsit feltűnőbb sminkeket viselni buliban, vagy akár a mindennapokban, akkor bátran tudom nektek ajánlani, 10-ből 15 pontos.

10 megjegyzés:

 1. Nagyon szép ez a paletta :) Néha kacérkodom is a gondolattal, hogy beszerezzem, de aztán rájövök, hogy már vannak hasonló színeim, így inkább másoknál gyönyörködöm benne :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pedig rólad tudom, hogy imádnád. :)

   Törlés
 2. Imádom ezt a palettát, egyik első palettám volt tőlük :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem is lehet nem szeretni, olyan szép és kihasználható. :)

   Törlés
 3. Nagyon szepek a szinei :) Az en Sleek palettaim: Original, Storm, Au Naturel, Oh So Special :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na, és az Original hogy szuperál? Valahogy a promó képeken jobban bejön, mint a tesztekben, de mindig elgondolkodtat, hogy kell-e nekem.

   Törlés
 4. A legkedvesebb palettám, egyszerűen imádom. Már elfogyott a kedvenc színem belőle a világos barna :( simán újravenném ezt a palettát :)

  VálaszTörlés
 5. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy kell ez a paletta, mert gyönyörűek az összhatása, de közben a meglévő hét Sleek-ben a színek felét tutira megtalálnám, a többi itthon lévő palettában meg a másik felét. :/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na igen, ebből rögtön 4 olyan van, ami rémisztően hasonló az OSS négy színéhez, meg egy Au Naturel Taupe gyanús is van (második szín).

   Törlés